Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul ikinci toplantısı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

63 genel kurul üyemizin katıldığı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Genel Kurul'da Kulübümüzün Mali Müşaviri Mehmet Ufuk Bayrakçı mali konularda bilgilendirmeler yaptı.

Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı! Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı!

Denetim Kurulu üyesi Ali Nazım Tekelioğlu'nun denetim raporlarını okumasının ardından, Mali Müşavir Mehmet Ufuk Bayrakçı tahmini bütçe rakamlarını okudu. 2024 yılı tahmini bütçe oylamaya sunuldu, oy çokluğu ile kabul edildi. Üye giriş ücretlerinin 01.01.2024’den itibaren 2000 TL’ye, üye aidatlarının da 800 TL’ye yükseltilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Tüzük gereği 2021-2022 yılı aidat ödemelerini zamanında yapmadıkları için askıya alınan 358 üyenin üyeliğinin düşmesi konusu karara bağlandı. 358 üyenin tüm uyarılara rağmen ödemelerini gerçekleştirmemelerinden dolayı üyelikleri düşürüldü.

GÜNCEL BORÇ AÇIKLANDI

Öte yandan Bursaspor’un güncel borcu da açıklandı. Açıklanan bilgilere göre Bursaspor’un güncel borcu 1 milyar 257 milyon 365 bin 604 TL 83 kuruş.