Bursaspor'un yeni Teknik Menajeri Murat Sözkesen, takımın bu sezonki hedefleri ve genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Bursaspor’un Mevcut Durumu ve Hedefleri

Murat Sözkesen, takımın genç oyuncularının sorumluluklarını hafifletmek için görevde olduğunu belirterek, Bursaspor'un genç yeteneklerine olan inancını vurguladı. Ayrıca, takımın şu an 2. Lig'de olmasına rağmen marka değerinin çok yüksek olduğunu, bu sebeple tekrar Süper Lig'e çıkma planlarının yapıldığını dile getirdi.

Başkan Bozbey'den Sertaslan'a Önemli Görev: 17 İlçeden Sorumlu Başkan Bozbey'den Sertaslan'a Önemli Görev: 17 İlçeden Sorumlu

Gençlerin Rolü ve Takımın Şuanki Durumu

Sözkesen, Bursaspor altyapısından yetişen oyuncuların mevcut kadroda önemli bir yere sahip olduğuna değinerek, "Bursa’yı bilen, Bursaspor altyapısından yetişmiş, ne istediklerini bilebileceğimiz bir ortamda başarısız olmaları mümkün değil" dedi.

Bursaspor için Ortak Hedef

"Ortak bir hedef için buradayız amacımız Bursaspor’u bu durumdan kurtarmak. Bursaspor çok büyük bir camia. Şu andaki mevcut oyuncuların tamamı altyapı oyuncuları. Bu tesislerde futbolcu olmamak mümkün değil her şey onlar için hazırlanmış durumda."

Sözkesen, ayrıca takımın bu sezonki gerçekçi hedefinin play-off oynamak olduğunu belirtirken, bunun kolay olmadığını, oyuncuları bu sürece dahil etmenin zorluklarından da bahsetti.

Editör: Umut Gökdaş