Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa ilçesindeki vatandaşları planlı su kesintisi hakkında bilgilendirdi. Kesinti, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında, mevcut içmesuyu hatlarında oluşabilecek arızaların önüne geçmek amacıyla geçici olarak uygulanacak.
Yapılan açıklamaya göre, su kesintisi 11 Kasım 2025 Salı günü başlayacak ve 24 Kasım 2025 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Çalışmaların belirlenen bu tarihler arasında, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman kesinti olarak uygulanması bekleniyor.
Su kesintisinden etkilenecek mahalleler ise şöyle sıralandı: Mustafakemalpaşa İlçesi’ne bağlı Hamzabey, Atariye, Vıraca, Şevketiye, Şerefiye ve Yüzbaşı Sabribey Mahalleleri ile civarındaki muhtelif cadde ve sokaklar.
BUSKİ Genel Müdürlüğü, kesinti yaşanacak bölgelerdeki vatandaşların mağduriyet yaşamaması için belirtilen tarihler arasında gerekli tedbirleri almasını rica etti. Söz konusu kesintilerin, bölgedeki altyapı çalışmalarının sorunsuz ilerlemesi için zorunlu olduğu belirtildi.



