Bursa'da Ozan Kozan Kent Konseyi Başkanlığına aday oldu Bursa'da Ozan Kozan Kent Konseyi Başkanlığına aday oldu

Bursa'da gerçekleşen ve tüyler ürperten bir olayla karşı karşıyayız: 11 yaşındaki bir çocuk, teyzesi tarafından tam bir yıl boyunca bir odada kilit altında tutuldu. 

AW045519_04

Çöp Evdeki Korkunç Sır

Kiralık Daire ve Borç Krizi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Kamuran Pınar Acar'ın kiracı olarak oturduğu bir dairenin tahliye sürecinde, Acar'ın kirayı ödemediği gerekçesiyle başlatılan yasal işlemler sonucunda, dairenin kapısı icra ekibi tarafından açıldığında çöp evle karşılaşıldı.

AW045519_06

Belediye Ekiplerinin Şok Anı

Ev temizliği için belediye ekiplerinin olay yerine gelmeleriyle birlikte yaşanan bir diğer şok an geldi. Evin bir odasının kilitli olduğunu fark eden ekipler, odaya girdiklerinde baygın halde bir çocukla karşılaştılar.

Çocuğun vücudundaki yaralar ve uzamış saçlarıyla tırnakları nedeniyle tam bir yıl boyunca bu odada kilitli kaldığı anlaşıldı.

AW045519_03

Cani Teyze Gözaltına Alındı

Cem Muhammet A. adlı çocuğun teyzesi Kamuran Pınar A., bu vahim suçlamalarla gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda, Kamuran A.'nın yeğenini bir yıl boyunca alıkoyduğu ortaya çıktı.

AW045519_05

Suçlamalar ve Yargı Süreci

Beş aylık bir soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede, Acar hakkında bir dizi suçlama yer aldı. Teyzenin bu suçlamalara karşı verdiği cevaplar ve duruşmanın detayları ise kamuoyuyla paylaşıldı.

Mahkeme, 15 Kasım'a ertelenen duruşmayla devam edecek.

Editör: Umut Gökdaş