Soğanlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, milyonluk araçlar alevler arasında kalmaktan son anda kurtarıldı. Peki, bu felaketin eşiğinden nasıl dönüldü?

2 Kez Müebbet Alan Polis Memuruna 5 Yıl Daha Ceza 2 Kez Müebbet Alan Polis Memuruna 5 Yıl Daha Ceza

Yangının Detayları ve İtfaiyenin Kahramanca Müdahalesi

Edinilen bilgiye göre, galericiler sitesindeki bir iş yerinden yükselen alevler, kısa sürede büyüyerek çevreye yayıldı. Olayı gören çevre sakinleri ve galericiler, hemen 112'yi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etti.

Genç Gazete Bursa'da Lüks Otomobilleri Yangından Son Anda Kurtardılar (1)

Yangının Çıkış Nedeni ve Maddi Zarar

İlk belirlemelere göre, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemese de, olay yerindeki incelemeler devam ediyor. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldiği bildirildi, ancak itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önüne geçildi.

Şahitlerin Gözünden Korku Dolu Anlar

"Alevler her yeri kaplamıştı, milyonluk araçlar tehlike altındaydı. İtfaiye ekiplerinin hızla müdahale etmesi büyük bir rahatlama yarattı." - Yerel bir görgü tanığı.

Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü, yangının tam olarak nasıl çıktığının ve maddi zararın boyutunun belirlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Editör: Özkan Duran