Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin yaya geçidindeki yayalara çarpması sonucu bir bebek ve üç yetişkin yaralandı. Olay, Baykoca Mahallesi Yeni İnegöl Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında gerçekleşti.

Bursa'da kontrolden çıkan araç 2 yaya çarptı

İnegöl'de Kontrolden Çıkan Otomobilin Sebep Olduğu Kaza: Bir Bebek ve Üç Yetişkin Yaralandı

Bursa'da kontrolden çıkan araç 2 yaya çarptı

Emran D. (29) isimli sürücünün yönetimindeki 10 AHZ 994 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek yoldan karşıya geçmeye çalışan 2 yayaya çarptıktan sonra bir aydınlatma direğine çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Emran D. ile 1 aylık bebek Leyla ve yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Emirhan İ. (11) ile Alperen S. (15) olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi

Bursa'da kontrolden çıkan araç 2 yaya çarptı

İnegöl'de Yaya Geçidinde Korkunç Kaza: Bir Bebek ve Üç Yetişkin Yaralandı

Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla hızla İnegöl Devlet Hastanesine taşındı. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, durumu ağır olanlar için gerekli tedbirleri aldı.

Kontrolden Çıkan Araç, Yaya Geçidinde Faciaya Yol Açtı: 4 Yaralı

Olayın ardından polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili şahitlerin ifadeleri de polis tarafından alındı.

Bursa'da Yoldan Çıkan Otomobilin Neden Olduğu Kazada Bebek ve Üç Kişi Yaralandı

Trafik kazasının neden meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme yaparak olayın tüm detaylarına ulaşmaya çalışıyor. Kamuoyu, kaza sonrasında yaralıların sağlık durumları ve soruşturmanın gelişmeleri hakkında bilgilendirilmeye devam edilecek.

Editör: İHSAN KURAN