Araç Haberleri

Araç haberleri ve güncel Araç gelişmeleri, Araç ile ilgili tüm video, Araç fotoğrafları ve Araç haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Beyoğlu ilçesindeki bir olay, park halindeki bir minibüste başlayan yangının etkisiyle 4 aracın alev alev yanmasıyla sonuçlandı.

Gündem

B sınıfı ehliyet sahiplerine önemli bir avantaj tanındı. Sadece taksi türü araçları değil, artık farklı türden araçları da kullanabilme yetkisi...

Asayiş

Yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazası, yerel yetkilileri ve vatandaşları endişelendirdi. Otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen kaza.

Asayiş

Küçükçekmece ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, bilinmeyen kişiler tarafından 19 aracın lastikleri bıçakla patlatıldı.

İnegöl

Polis, İnegöl'de uygulama noktasında dur ihtarına uymayan bir aracı kovalamaca sonucu yakalamaya çalışırken araç gözden kayboldu. 

Bursa

Trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin yaya geçidindeki yayalara çarpması sonucu bir bebek ve üç yetişkin yaralandı.

Dünya

2035 yılına kadar benzinli ve dizel araçların satışını yasaklama planı, Avrupa Halk Partisi (EPP) tarafından ertelenme talepleriyle karşı karşıya.

Teknoloji

ABD karayolu güvenlik idaresi tarafından çarşamba günü yayınlanan belgelerde, şirketin sorunları gidermek için bir yazılım güncellemesi göndereceği belirtildi.

Ekonomi

Yılbaşından sonra Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammının ardından...

Güncel

Antalya’nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Tofaş marka otomobil tır ile çarpıştı çarpışmanın etkisiyle ortadan ikiye ayrıldı.

Teknoloji

Benzinsiz motosiklet fikri araç devi Kawasaki tarafından portatifi üretilerek gündeme getirildi. Motosiklet üretiminde çığır açacak bu yeni gelişme ilk kez...