Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, 3 aranan şahıs yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, asayiş ekipleri ve kadro personelinin katılımıyla hareketli ve genel asayiş uygulaması yapıldı.

324 kişinin sorgusu yapıldı

Uygulama kapsamında 324 şahsın UYAP sorgulaması gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde yoklama kaçağı oldukları tespit edilen 3 aranan şahıs yakalandı.

Denetimlerde ayrıca 4,53 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekipler tarafından uygulama kapsamında 147 araç da kontrol edildi. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi.

Polis ekiplerinin kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetimlerini sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: İHA