Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım yatırımlarının yanı sıra toplu ulaşımın standardizasyonunu sağlama çabası, Gürsu minibüslerinin BURULAŞ sistemine entegrasyonuyla yeni bir boyut kazandı.

AW045049_07

Modernleşen Ulaşımın Yeni Adımı: Gürsu Minibüsleri

Yeni Entegrasyonun Detayları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım kültürünün yaygınlaşması adına önemli bir adımı daha hayata geçirdi. Daha önce Kestel ve Çirişhane hatlarıyla başlayan entegrasyon süreci, şimdi de Gürsu minibüsleriyle devam ediyor.

İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın desteği ile daha konforlu ve rahat bir ulaşımın hayata geçirildiğini belirtti. Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ise bu değişiklikle bir çağ atlatıldığını vurguladı.

AW045049_04

Şoförlerden Olumlu Tepkiler

Gürsu Şoförler Odası Başkanı Recep Kaya, yeni kartlı sistemin Gürsu halkı için büyük avantajlar getireceğini belirtti. 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım ve öğrenci indiriminin yanı sıra teknolojik yeniliklerle halkın buluştuğunu ifade etti.

"Gürsu Şoförler Odası’nın BURULAŞ ile yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde bütünleşik bilet sistemi tüm Gürsu halkı için hayırlı olsun."

AW045049_03

Bursa'nın toplu ulaşımda atılan bu yeni adımla, hem vatandaşların hem de esnafın yüzünün güldüğü bir süreç yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu ve benzeri adımlarıyla, şehirde yaşayan herkesin hayatının kolaylaştığı ve daha konforlu bir ulaşımın kapılarının aralandığı görülüyor.

Editör: Umut Gökdaş