Bursa’da berber ve kuaför hizmetlerine yönelik fiyat tarifesinde artış gündemde. Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak, artan kira, malzeme ve işletme giderleri nedeniyle tarifelerde yüzde 35 ile 40 oranında artış yapılmasının planlandığını açıkladı.

Bursa'da Berber Ücretlerine Dev Zam Kapıda! (1)-1

"KİRA VE MALZEME FİYATLARI ESNAFI ZORLUYOR"

Zammın gerekçelerini açıklayan Başkan Ocak, özellikle dükkan kiralarındaki fahiş artışlara ve tıraş sırasında kullanılan sarf malzemelerindeki fiyat yükselişine dikkat çekti. İşletme giderlerinin her geçen gün katlandığını vurgulayan Ocak, "Esnafımız artan maliyetler karşısında zorlanıyor. Hem kira hem de malzeme fiyatlarındaki artış bizi bu kararı almaya itiyor" dedi.

Bursa'da Berber Ücretlerine Dev Zam Kapıda! (1)-2

Bursa’da Başkan Bozbey’e Saldırı Girişimi! Şahıs Gözaltına Alındı
Bursa’da Başkan Bozbey’e Saldırı Girişimi! Şahıs Gözaltına Alındı
İçeriği Görüntüle

YENİ TARİFE NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK?

Bursa genelindeki tüm berberleri kapsayacak yeni fiyat listesinin, oda yönetimi tarafından yapılacak resmi toplantının ardından kesinleşmesi ve kısa süre içinde yürürlüğe girmesi bekleniyor. Zamlı tarifenin onaylanmasının ardından kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.

Kaynak: gazetevatan.com