Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla tarihi bir mekan olan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, bu kez farklı bir sanata ev sahipliği yaptı. Bursa'nın kendi kumaşlarından tasarlanan eşsiz koleksiyonlar, moda severlerin beğenisine sunuldu.

AW052055_01

Bursa FashionWeek Görkemli Başlangıç

Bursa'da Moda Rüzgarı

6 yıl önce modacı Yaşariye Doğan’ın öncülüğünde hayat bulan Bursa FashionWeek, bu yıl da moda dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. 15 yetenekli Türk tasarımcının koleksiyonları, moda severler için büyük bir defileyle tanıtıldı.

AW052055_03

Yarışma Heyecanı ve Kazananlar

Moda günlerinin en heyecanlı anlarından biri olan tasarım yarışmasında, 13 uzman jüri en iyi koleksiyonları değerlendirdi. Yarışmada;

“Mine İnci birinci, Seven Uğur ikinci olurken, Nigar Haydari üçüncü sırayı aldı.”

AW052055_02

Ulusal ve Uluslararası Defileler

Yarışmanın ardından Bulgaristan, Genç Tasarımcılar, Kazakistan, Ebru Kırcalı ve EmelyaŞehr-i Sultan Dönemi Defilesi moda tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. İzleyiciler, tasarımları büyük bir beğeniyle izledi ve tam not verdi.

Moda günlerini zenginleştiren tasarımcılar, bu muhteşem etkinliği düzenleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler’e de teşekkür plaketi takdim edildi.

AW052055_05

Ölüm teğet geçti...Mudanya yolunda alkollü yaya paniği Ölüm teğet geçti...Mudanya yolunda alkollü yaya paniği

Editör: Abdullah Argun