Tarih 05 Aralık 2005. O günlerde yapılan seçimlerde üyelerin desteğini alan oda başkanlarına Zeynel İnegöl Köftecisi’nde verilen yemekte BESOB seçimleri öncesinde İnegöl’de ki oda’ların ortak hareket etmesi konusunda görüş alışverişi yapılır.

İşte arşivden haberimiz:

Oda Başkanları 2

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’deki Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından oda başkanlarına verilen yemekte, BESOB seçimleri ve İnegöl esnafının geleceği masaya yatırıldı.

Esnaf Odaları Başkanları ile Yeniden Buluşma

Yemeğe, İnegöl’deki on bir Esnaf Odası başkanı katıldı. Gelecek BESOB seçimleri ve esnafın sorunları, yemeğin ana konuları arasındaydı. Ancak, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Döngel'in katılmaması dikkat çekti.

Oda Seçimleri [3]

Yeniden Güven Tazeleyen Başkanlar ve Stratejiler

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yemek sonrası yaptığı açıklamada, Terziler ve Bakkallar Odası başkanlarının değişimi dışında, diğer on oda başkanının yeniden seçildiğini belirtti. Aktaş, İnegöl esnafının yanında olma ve sorunlarını çözme politikalarını vurguladı.

Bursa Milletvekilinin Esnaf Odalarına Yaklaşımı

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, esnaf odaları seçimlerinde tarafsız olduklarını ifade ederek, esnafın yanında olduklarını ve onların sorunlarına çözüm bulmaya yönelik hükümet politikalarını aktardı. Ayrıca, Esnaf Sarayı projesinin önemini vurguladı.

Oda Seçimleri [4]

Yaklaşan BESOB Seçimleri ve İstişareler

Yemek sonrasında, Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Oda Başkanları, yaklaşan BESOB seçimleri için stratejiler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının ardından yapılan ortak açıklamada, İnegöl’ün esnaf ve sanatkarlarının refahı ve gelişimi için atılacak adımlar üzerinde fikir birliğine varıldığı bildirildi.

İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı! İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı!

Oda Seçimleri 2

Toplantıya katılan oda başkanları

Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Döngel  katılmazken, Demirciler Odası Başkanı Süleyman Cavcı, Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, Sebzeciler Odası Başkanı Hayrettin Uz, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi İdil, Kasaplar Odası Başkanı Doğan Şengöz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Burhan Edip Acar, Kahveciler Odası Başkanı Salih Pakoğlu, Keresteciler Odası Başkanı Fahrettin Baykan ve Lokantacılar Odası Başkan vekili Sabri Dönmez

Editör: AYHAN BAYRAKTAR