Bursaspor taraftarları, şampiyonluk yolundaki kritik Artvin Hopaspor maçı için Balıkesir’e akın ediyor.
TFF 3. Lig'in 28. hafta mücadelesinde Bursaspor, Balıkesir'de Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip bu karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlara Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden dev bir ulaşım desteği geldi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla, taraftarlar için 40 otobüs ve 10 minibüs tahsis edildi. Ulaşım organizasyonunu Bursa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmetcan Yavuz duyurdu.
“Şampiyonluk yolunda Bursaspor’umuzun yanındayız” diyen Başkan Bozbey, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bu hafta sonu Balıkesir’de oynanacak Artvin Hopaspor karşılaşmasında kentine ve kulübüne gönül vermiş binlerce taraftarla tribünde olacağız. Takımımıza olan inancımız tam. Bu birliktelikle şampiyonluk sevincini birlikte yaşayacağımıza inanıyorum.”
Yeşil-beyazlılar bu kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğu ilan edecek.