Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocukların sesini daha yüksek duyurabileceği yeni bir platform sunmaya hazırlanıyor. Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından organize edilen ve Bursa'nın 17 ilçesinden gelecek çocukların katılacağı “Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Çocuk Oturumu” 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 15.00'te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Etkinlik, çocukların kendi görüşlerini ve önerilerini doğrudan büyükşehir belediye yönetimine sunmaları için benzersiz bir fırsat sunuyor.

“Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Çocuk Oturumu”, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katılımıyla 22 Nisan 2024 (PAZARTESİ) Günü Saat 15.00’da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenecektir.

Bu özel oturum, çocukların toplumsal konularda fikirlerini ifade etmelerini teşvik ederek, yerel yönetimlerde çocuk katılımını destekleme amacı taşıyor. Ayrıca, bu tür etkinlikler çocuklara demokratik süreçler hakkında bilgi edinme ve bu süreçlere aktif olarak katılma şansı veriyor. 

Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi Kent merkezinde başıboş atlar caddeyi hipodroma çevirdi

34220 M T Y2 Mj I5 Nj

Kaynak: Bursa Büyükşehir Belediyesi Bülten