Aksaray’da iki doktor park yeri tartışması yaptılar. Tartışma esnasında 34 yaşındaki üroloji doktoru Nazım Abdülkadir D. , kendisi gibi doktor olan Mustafa Dilmaç’ı çakıyla göğsünden yaraladı.

Olay 20 Kasım 2023 tarihinde saat 20.00 sularında Şeyh Hamit Mahallesi’nde bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Özel bir hastanede görev yapan Mustafa Dilmaç evinin önünde bulunan otoparkta meslektaşı üroloji doktoru Nazım Abdülkadir D. ile araç park yeri yüzünden tartıştılar.

İki doktor arasındaki araç park tartışması kavgaya dönüştü

İki doktor tartışırken olay bir anda kavgaya dönüşünce üroloji doktoru Nazım Abdülkadir, yanında bulunan çakı ile çocuk doktoru Mustafa Dilmaç’ı göğsünden yaraladı. Olayın ardından hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verildin

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralanan Mustafa Dilmaç’ı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Doktor Mustafa Dilmaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan bu olay ile ilgili soruşturma başlattılar.

Yeşilay kamp liderlerini arıyor Yeşilay kamp liderlerini arıyor

Editör: Abdullah Argun