İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

İnegöl Süleymaniye Mahallesi'nin Ademiye Sokak'ta, sıradan bir evin önünde oturan iki adamın yanında bulunan adam görüntülü çiçek saksısı, görenlerin ilgisini çekiyor ve şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Modern Teknolojiyle Harmanlanmış Geleneksel Dekor

Ademiye Sokak'ta Bir Sürpriz

Süleymaniye Mahallesi'nin sakin sokaklarından Ademiye'de, evin önünde sohbet eden iki adamın yanındaki çiçek saksısı, ilk bakışta sıradan bir saksı olarak gözükse de, yakından incelendiğinde içerisinde bir ekranın olduğu fark ediliyor.

Şaşkınlık Yaratan Tasarım

Bu özel saksı, hem dekoratif bir öğe olarak hem de teknolojik bir yenilik olarak dikkat çekiyor. Sokaktaki yaya ve komşular, bu sıradışı objeyi fark ettiğinde şaşkınlıklarını ve meraklarını gizleyemiyorlar.

"Süleymaniye'de bir sokağın sıradanlığını bozan bu sıradışı tasarım, modern teknolojinin geleneksel objelere nasıl entegre edilebileceğinin güzel bir örneği."

Adam görüntülü çiçek saksısı, Süleymaniye'de sıradan bir günü renklendiriyor ve teknolojinin hayatımıza nasıl dokunduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Editör: Fırat Çelik