Geçenlerde sosyal medyada bir partinin -ismi lazım değil- İnegöl ilçe yöneticilerinden biri ''İslam Ülkeleri arasındaki savaş; Bazı alanlarda kısa süreliğine bir yarar sağlar gibi gözükse dahi, özü itibariyle telafisi imkansız yaralar açar, yıkım getirir.'' diye yazmış. Okuyunca çılgına dönmemek işten bile değil.. Kaç kez anlattık bu savaş Müslüman ile Müslümanın savaşı değil diye.. Siz hiç bir Müslümanın sivil beldeleri bombalayıp kadın, çocuk demeden katliam yaptığı gördünüz mü !? Zorla yüzlerine müslüman maskesi taktıtırılanlar dışında... Ya da bunu yapan ne kadar Müslüman olabilir !?

Suriyede 4 sene kalan bir kardeşimiz anlatıyor, diyor ki; ''Ağzı olan konuşuyor, oranın dokusal yapısını bilmiyor çoğu...

Suriye'de kardeş kavgası yok, iman ile küfrün mücadelesi var. Hz. Ali'ye ve Esed'e Allah diye tapan Nusayriler ile ehli sünnet müslümanların savaşı bu.

Batı neden sınırsızca Esed'e destek veriyor, Rusya ve İran da en başta... Çünkü Nusayri azınlık iktidardan düşerse Sünniler devlete hakim olacak ve Türkiye'ye dahil olacak. Laikliğin garantörü olduğu için sınırsızca destekleniyor Esed ve ona ölümüne biat eden azınlık Nusayriler, Aleviler ve Ermeniler. Ordu, yargı, emniyet ve istihbarat bunlarda. Nusayriler kafirden daha beter, İslam'a düşman. Aşırı Batıni Şialık ve Hristiyanlık karışımı bir din NUSAYRİLİK.

''Kitabu'l Mecmu'' adında şirk dolu bir kitaba iman ederler.

Adana ve Hatay da Fellah diye bilinen CHP'li Nusayriler vardır. TİP vekili gezici Barış Atay, Hüsnü Mahalli ve Enver Aysever de Nusayri'dir. Nasıl bir Tayyip düşmanı olduğunu bilmeyen yok bunların.

%10 azınlık oldukları halde 70 yıldır devlete hakim. Baba Esed Halep ve Humus'ta 1982'de 40 bin kişiyi kadın çocuk demeden katletti. Oğlu Esed 1 milyon Sünni katletti, 12 milyon göçe neden oldu ama hala yerinde tutmaya çalışıyoyorlar. Çünkü batı biliyor, Sünni İslamın bin yıldır kendileri için ne ifade ettiğini..

Bir de burada ki Avrasyacı cenah iki de bir ''Esed ile görüşülsün'' saçmalığını tekellüm ediyor. Esed ile neyi görüşecekmişiz? Siz Esed'in orada kendi gücüyle mi durduğunu sanıyorsunuz hala? Oysa Batılı ülkeler ile İran ve Rusya sayesinde ayaktadır. Hiç bir askeri kalmadı. Hiç bir yaptırım gücü de.. İran'ın değişik Şii popülasyonu olan ülkelerden getirttiği çapulcular ve Rus lejyoner birliği Wagner'lerle savaşıyoruz. Savaştan bu yana Esed'in 9 yılda 250 bin askeri öldü... Büyük kısmı daha ilk zamanlar ayrılıp ÖSO'yu kurdu... Esed'in hiç bir gücü kalmadı... Esed bildiğiniz konu mankenidir...

Esed ailesi yıllarca PKK'ya destek verdi, özellikle Hatay Amanoslar'da. Ayrıca DHKPC'ye lojistik destek veren Türkmen katili Esed rejimi 13 sene Şam'da Apo'yu ağırladı.

Nusayriler, Hz. Ali'deki ilahlık vasıflarının tenasüh ve hulül akidesi gereği, kendilerini yöneten Esed'de de tecelli ettiğine inanır, o yüzden onlara göre Esed de ilahtır. (haşa) Tartus, Lazkiye ve Şam merkezi yerler hariç bütün Sünni şehirler yerle bir edilmiştir.

Bunların ataları Osmanlı, Selçuklu, Eyyubiler'e karşı Moğol, Fransız ve haçlılar ile işbirliği yapmıştır. Tarihi bilenler hak verecektir bana..

Batı bugün, bu Nusayri kafirlerin torunlarını bu yüzden iktidara getirmiştir.

ÖSO, ordudan ayrılan Sünnilerin kurduğu bir gruptur. Nusayriler, ''Kitman'' akidesi gereği takiyye ile bizde kardeşiz ehli beytiz yalanını söylerler.

Suriyede'ki bu zalim kafir Nusayri BAAS rejimi düşmeden, İsrail'in sınır bekçisi batının kiralık tetikçisi Esed düşmeden Suriye düzelmez.

Siz de hala ''müslümanın müslümanla savaşı'' zırvasını tekrarlayıp durun.. Allah'tan da mı korkmazsınız !?