Bolu'nun Mudurnu ilçesinde dün Pençe-Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 9 kahraman asker için duygusal bir yürüyüş düzenlendi. Vatandaşlar, terörü lanetleyerek bir araya geldi ve büyük bir Türk bayrağıyla ilçe sokaklarında birlikte yürüdü.

Bolu'da şehit düşen 9 asker için yürüyüş düzenlendi

İstiklal Marşı eşliğinde başlayan yürüyüş, şehitler için yapılan dualarla sona erdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, birlik ve beraberlik içinde terör saldırılarına karşı olduklarını gösterdi. Mudurnu Kızılay gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Bolu'da şehit düşen 9 asker için yürüyüş düzenlendi

Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip

Bu duygusal etkinlik, terör saldırılarının ülkenin birliğine ve beraberliğine yönelik tehditlere karşı toplumun kararlılığını ortaya koydu. Şehitlerin anısını yaşatmak ve teröre karşı birlikte durmak amacıyla düzenlenen yürüyüş, Mudurnu ilçesindeki vatandaşlar arasında duygusal bir birliktelik oluşturdu.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK