İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Belçikalı yıldız Nicolas Raskin için İskoç ekibi Glasgow Rangers ile prensip anlaşmasına varmıştı. Avrupa Kupalarında mücadele edecek takımların listeleri vermesi için çok saatler yaşanırken; transferde pürüz çıktığı iddiası gazeteci Yağız Sabuncuoğlu tarafından duyuruldu.

Sabuncuoğlu; “Beşiktaş transferi bitirmeye hazırlanırken, yapılan ilk teklifi kabul eden Rangers, anlaşma şartlarını değiştirmek istedi! Temaslar sürüyor” paylaşımını yaptı.

Bu paylaşımdan yaklaşık yarın saat sonra ise transfer görüşmelerinin kesildiği paylaşımı geldi. Paylaşımda; “Rangers, Beşiktaş ve Al-Ittihad'ın Nicolas Raskin için yaptığı geliştirilmiş yeni teklifleri reddetti! Pürüz çözülemedi ve oyuncunun avukatı kulüp binasından ayrıldı.” İfadeleri yer aldı. Tarafların tekrar masaya oturup oturmayacağı bilinmiyor.

Kaynak: Sosyal Medya