Beşiktaş, Süper Lig'in 16'ncı haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Yarın akşam saat 20.00'de Papara Park Stadı'nda oynanacak maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Beşiktaş, Trabzonspor maçına, geçen hafta sakatlanan Jota Silva ve Cengiz Ünder ile birlikte uzun süredir sakatlığı bulunan Mustafa Hekimoğlu’ndan yoksun çıkacak.
Portekizli futbolcu Rafa Silva ise kadroya alınmadı. Fenerbahçe maçından sonra sakatlık nedeniyle idmanlara çıkmayan Silva, uzun süreli bir kriz yaşadıktan sonra geçen hafta Gaziantep maçı öncesi idmanlara katılmaya başlamıştı. Ancak, teknik direktör Sergen Yalçın, Silva'nın antrenman eksikliği nedeniyle Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.
Sergen Yalçın, Jota ve Cengiz'in sakatlıkları sonrası alternatif kadro seçenekleri üzerinde çalıştı. İlk seçenek, Ndidi, Orkun, Cerny'li orta saha ve Rashica, El-Bilal Toure, Abraham'lı hücum hattı olurken, ikinci seçenekte ise Orkun ve Ndidi'nin yanına üçüncü bir orta saha ekleyip hücum hattını Cerny, El-Bilal Toure ve Abraham ile şekillendirdi. Beşiktaş’ın muhtemel 11’i; Ersin, Gökhan, Paulista, Emirhan, Rıdvan, Ndidi, Orkun, Cerny, Rashica, El-Bilal Toure ve Abraham şeklinde olacak.




