Beşiktaş, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Ardından oyuncular, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla tempoyu artırdı. Günün idmanı, yarı sahada yapılan çift kale oyunla sona erdi.
Norveçli teknik adam Solskjaer’in antrenman boyunca oyuncularla birebir ilgilendiği ve taktiksel yönlendirmelerde bulunduğu gözlemlendi. Takımın enerjisi ve disiplini dikkat çekerken, futbolcuların hırslı görüntüsü teknik heyeti memnun etti.
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sabah saat 10.00’da sahada yapılacak çalışma ve 14.30’daki salon antrenmanı basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.
Kamp sürecinde taktiksel varyasyonlara ve fiziksel hazırlığa ağırlık veren siyah-beyazlıların, önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına başlaması bekleniyor.