Turkcell’den yapılan açıklamaya göre TV+ platformundaki tüm kanallar ve içerikler Ramazan Bayramı boyunca tüm kullanıcılara açık olacak. TV+ Premium paketinde bulunan TV kanalları, diziler, filmler ve belgeseller tüm TV+ aboneleri tarafından seyredilebilecek

Bir başka kampanyada ise TV+’a katılacak yeni üyelere 7 gün ücretsiz deneme fırsatı sunuluyor. 6-14 Nisan tarihleri arasında TV+’a gelen kullanıcılar, geldikleri günden itibaren 7 gün boyunca TV+’taki tüm içeriği ücretsiz olarak izleyebilecek

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları herkese açık

9-11 Nisan tarihlerinde Şamiyonlar Ligi çeyrek final maçları oynanacak. Bayram boyunca tüm kanalların açık olması sayesinde tüm TV+ kullanıcıları Exxen TV aracılığıyla Real Madrid- Manchester City ve Barcelona-PSG maçlarını izleme imkanı bulacak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen- Fiorentina ile Liverpool - Atalanta maçları izlenebilecek. Ayrıca futbol severler 13 Nisan’daki Mallorca-Real Madrid, Cadız-Barcelona ve Torino-Juventus maçlarını S Sport kanallarından ücretsiz olarak izleyebilecek.

Bayramda Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları Ücretsiz!2

Bursa Amatör  Futbolu Konuşuyor Amatör Futbolun Geleceği Nasıl Olacak? Bursa Amatör Futbolu Konuşuyor Amatör Futbolun Geleceği Nasıl Olacak?

Son aylarda TV+’ın dizi ve film kütüphanesine oldukça iddialı yapımlar eklendi. HBO yapımı 'Game of Thrones’, ‘True Detective’, ‘Chernobly’ ve ‘Sopranos’ dizileri TV+ kütüphanesinde yer alıyor. Başrolünde Giancarlo Esposito’nun rol aldığı ‘Parish’ dizisi ABD ile aynı anda TV+’ta yayınlanıyor. İlk bölüm 1 Nisan’da yayınlandı. 12 Nisan’da ise ‘Gray’ dizisinin ve  Ben Affleck ve Alice Brage‘nın başrollerinde olduğu ‘Hypnotic’ adlı aksiyon gerilim filmi TV+ kütüphanesine eklenecek. Bayram tatili boyunca tüm dizi, film ve belgeseller tüm TV+ üyelerine açık olacak.

Kaynak: Haber Merkezi