Ortaköy Süleyman Ezim İlk ve Ortaokulu'nda birinci sınıf öğrencilerinin okuma coşkusuna hayırsever Abdullah Ezim, Milli Eğitim eski müdürü Mehmet Baştürk, bazı okul müdürleri ile aileler de katıldı.

MİNİKLERİN OKUMA HEYECANI

Okul bahçesinde gerçekleştirilen program sınıf öğretmeni Mutlu Varol'un birinci sınıf öğrencilerinin gösterileri ile başladı. Okuma coşkusunu yaşayan öğrenciler, birbirinden güzel gösterileri ile alkış aldı.

87-88'DE ORTAKÖY'DE ÇALIŞMIŞ

Gösterilerin ardından konuşan Okul Müdürü Necati Küçükoğlu, okuma bayramı ile başlayan programlarının ikram ve kermes ile son bulacağını aktardı. İnegöl'de doğan, çeşitli kademelerde yöneticilik yapan ve son olarak da Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin ardından emekli olan Mehmet Baştürk'ün Ortaköy'de de öğretmenlik yaptığı aktaran Küçükoğlu, katılımından dolayı kendisine teşekkür etti. Değerler eğitimi kapsamında çeşitli faaliyetler yaptıklarını söyleyen Müdürü Küçükoğlu, vefa kavramını da öğrencilerine öğretmeye çalıştıklarını; bugün de vefa kavramına uygun olarak Baştürk'e 1987-88 yılları arasında öğretmenlik yaptığı yıllardan bir fotoyu çerçevelettirip hediye edeceklerini kaydetti.

ABDULLAH EZİM'E TEŞEKKÜR

İnegöl Nene Hatun MTA Lisesinden yıl sonu sergisi İnegöl Nene Hatun MTA Lisesinden yıl sonu sergisi

Küçükoğlu, 30 yıl öncesine ait çerçeveyi kabul ederken; duygulandığı gözlendi. 30 yıl önce 1987-88 yıllarında 2 yıl süreyle Ortaköy'de görev yaptığını vurgulayan Baştürk, bugün öğrencilerinin çocuklarının okuma programına katıldığını belirtti. Baştürk, okul inşaatını tamamlayan ve babası adına çok önemli bir hayra imza atan Abdullah Ezim'e de teşekkür etti. Konuşmaların ardından program ikram ile son buldu.