Torpille bomba düzeneği kuran genç adliyeye sevk edildi Torpille bomba düzeneği kuran genç adliyeye sevk edildi

Başakşehir Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir aracın karşı şeride geçerek başka bir otomobile çarpması sonucu ölü sayısı 4'e yükseldi. Kazada hayatını kaybedenler arasında Enes Durukan, Mehmet Bülbül ve Muhammed Bülbül olay yerinde, ağır yaralanan Sudenaz Bülbül ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 34 UB 7161 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek 34 HRZ 561 plakalı başka bir otomobile çarpmıştı. Olay sonucunda Enes Durukan ve Mehmet Bülbül olay yerinde hayatını kaybederken, Muhammed Bülbül ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Ağır yaralanan Sudenaz Bülbül'ün de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesiyle birlikte kazada toplam 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri üzerinde polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.