Facia Haberleri

facia haberleri ve güncel facia gelişmeleri, facia ile ilgili tüm video, facia fotoğrafları ve facia haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Beşiktaş, İstanbul'un kalabalık ve tarihi semtlerinden biri olarak bilinirken, burada yaşanan yangın faciası büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Bursa

Freni patlayan azot yüklü tankeri şarampole süren sürücü, facianın önüne geçti ancak meydana gelen patlamada hayatını kaybetti.

Asayiş

Korkunç trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucunda yaşanan facia, üç kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Asayiş

Muş'un Tandoğan köyünde meydana gelen trajik bir tren kazasında, büyükbaş hayvan yüklü bir tır ile Elazığ-Tatvan seferini yapan bir yolcu...

Asayiş

Başakşehir Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir aracın karşı şeride geçerek...

Asayiş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, bir evde şarjda unutulan telefonun bataryasının patlaması sonucu çıkan yangında...

Asayiş

Gaziantep’te 16 yaşındaki Mehmet Kaya babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı

Bursa

Bursa'da bir istinat duvarı çöktü, ev sakinler deprem sanarak evlerinden çıktı. Peki, bu faciaya neden olan sebep neydi?

Çevre

Eskişehir'de facianın eşiğinden dönüldü: Ağaç devrildi, 3'ü çocuk 11 kişi altında kaldı

Asayiş

Karşı şeride geçen araç faciaya sebep oluyordu: 1’i ağır 3 yaralı

Güncel

Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri kıyısında piknik yapmaya giden vatandaşlardan 2 kişi boğuldu, 3 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.