Araç Sahiplerine Müjde! Bu İndirim Sürücülere İlaç Olacak
Araç Sahiplerine Müjde! Bu İndirim Sürücülere İlaç Olacak
İçeriği Görüntüle

Rojin Kabaiş’in kaybolduktan 18 gün sonra, 15 Ekim 2024’te Van Gölü sahilinde cansız bedeninin bulunmasıyla başlayan şüpheli ölüm soruşturması, Adli Tıp Kurumu (ATK) raporunun ardından yeniden gündeme geldi. ATK’nın, Kabaiş’in vücudunda iki farklı erkeğe ait DNA tespit etmesi olayın seyrini değiştirdi.

“Ek uzman mütalaası talep edildi”

Bakan Tunç, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir ayrıntı gözardı edilmeden bütün deliller ve raporlar derinlemesine incelenmektedir. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan konuya ilişkin ek bir uzman mütalaası talep edilmiştir.”

Adalet Bakanı, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü ve adaletin tüm boyutlarıyla tecelli etmesi için gerekli tüm adımların atıldığını da sözlerine ekledi.

Ailenin ısrarlı takibi sürüyor

Rojin Kabaiş’in ailesi, olayın intihar olmadığı yönündeki iddialarını tekrarlayarak, dosyanın yeniden değerlendirilmesi talebinde bulunmuştu. Soruşturmanın genişletilmesi ve ek rapor sürecinin, dosyanın seyrinde belirleyici olması bekleniyor.

Kaynak: haberturk.com