Fenerbahçe’de devam eden yönetim kavgası, eski başkan Aziz Yıldırım ve mevcut yönetim arasında yeni bir boyut kazandı. Yıldırım, ünlü iş adamı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’ya FETÖ’cülere pasaport sağladığı iddiasıyla ağır suçlamalarda bulundu. Ilıcalı ise bu iddialara sert bir dille yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'ın İddiaları

Aziz Yıldırım, ilk olarak Enver Aysever’in YouTube programında, ardından Fenerbahçe Kongre üyeleri ile yaptığı bir toplantıda, Acun Ilıcalı’nın Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport verdiğini iddia etti. Yıldırım, Ilıcalı ile yaptığı konuşmayı aktararak, "Çağırdım. Yapma, senin için kötü olacak dedim. 'Ya ben yapmıyorum, etmiyorum' falan. Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz. Adnan hoca meselesinde, polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor" dedi.

Acun Ilıcalı'dan Yanıt

TV 100’deki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Yıldırım'ın iddialarını şiddetle reddetti ve bu tür suçlamaların art niyetli olduğunu belirtti. Ilıcalı, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığını çok istiyor olabilir. Seçimden büyük bir hezimetle ayrıldı. Fenerbahçe başkanı olmak için karalamaya çalışmak bana üzücü geliyor" şeklinde konuştu. Ayrıca, "Suçlama çok çirkin. Kalkıp 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa bunun adı art niyet. Kötü bir düşünce" diyerek, 18 yaşındayken bir sohbete katıldığı ve 34 yıldır görüşmediği Adnan Hoca ile ilişkilendirilmesinin komik olduğunu ifade etti. Ilıcalı, "Taraftarın şunu iyi bilmesi lazım; Aziz Yıldırım bu kulübü 600 milyon euro borçla bıraktı. Bir insan bir kulübü 600 milyon euro batırıp öyle gider mi?" diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Mourinho İddiaları

Ilıcalı, ayrıca Jose Mourinho ile ilgili iddialara da değindi ve "Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho olayı komple yalan. Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar! Mourinho, bizimle görüştükten sonra telefon değiştirdi, ulaşamadılar. Anlaşma falan yok. Londra'da görüşmüşler, Mourinho da Ali Koç'a ve projelere baktı... Adam kabul etti" dedi.

Kaynak: www.kamusonhaber.com.tr