Aydın’ın Söke ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonunda 11,2 kilogram skunk, 25 gram kokain ve hassas terazi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da Narkotik Operasyonu (2)

Aydın Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Didim ve Söke Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

Ekipler, karayolunda takibe aldıkları aracı durdurarak arama yaptı. Araçta ve şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda 10 parça halinde 10 kilo 200 gram skunk, 6 parça halinde 1 kilo skunk, 8 parça halinde 25 gram kokain ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Sivas’ta maden ocağında göçük: Şantiye müdürü aranıyor
Sivas’ta maden ocağında göçük: Şantiye müdürü aranıyor
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ç. (35) ve A.K.K. (46) isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından TCK 188 – Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA