ASLAN BURCUNUN BURÇ UYUMLARI

 Aslan burcunun diğer burçlarla uyumuna geçmeden önce tüm burçlar arası uyum için şunu söyleyelim. Burcu ne olursa olsun önce insan olsun. İyi bir insanın burcu ne olursa olsun iyi geçinirsiniz. Burcundan önce önemli olsan saygı, sevgi, sabır ve anlayıştır. Bu özellikler yoksa burcu ne olursa olsun uyum sağlamakta zorlanırsınız. Bu temel ölçüden sonra burç uyumuyla ilgili tespit ve yorumlara bakabiliriz.

 ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (8)

Koç – Aslan uyumu: Koç burcuyla Aslan burcunun mizaçları birbirine çok benzer. Her ikisi de tutkulu, enerjik ve biraz bencildir ama birbirlerine saygı duymaya özen gösterdikleri müddetçe güzel iletişim yaşarlar.

İkizler – Aslan uyumu: Her ikisi de hayata coşku ve belli bir zevkle yaklaşır. Her ne kadar farklı noktalarda dursalar da (İkizler aklıyla, Aslan yüreğiyle hareket eder), Aslan’ın doğal sıcaklığı İkizler’in alaycılığını dengelerken İkizler’in eğlenceye düşkünlüğü Aslan’ın doğal neşesini cezbeder. Birlikte harika zaman geçirirler.

Oğlak – Aslan uyumu: Oğlak ve Aslan kadar birbirine zıt olan pek az burç vardır. Farklı dillerden konuşurlar ve çok az konuda anlaşırlar. Oğlak’ın hayal gücü eksikliği tutkulu, sanatçı ruhlu Aslan’ı hayal kırıklığına uğratır.

ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (7)

Boğa – Aslan uyumu: Bu iki burç para mevzularında pek çok sorun yaşar. Boğa burcu tutumluluğu, geleceğe hazırlık yapmayı severken Aslan burcu şimdide yaşayıp para harcamayı tercih eder. Ayrıca sevgilerini gösterme biçimleri de birbirinden farklıdır; Boğa burcu, bencil Aslan burcunun veremeyeceği bir teslimiyet beklerken Aslan burcu da ihtiyaç duyduğu hayranlığı Boğa burcundan göremez.

Akrep – Aslan uyumu: Her ikisi de son derece güçlü kişiliklere sahiptir ama o kadar farklıdırlar ki birlikte olmayı beceremezler. Aslan, Akrep’in duygusal yoğunluğunu ve kıskançlık krizlerini dayanılmaz bulurken Akrep de Aslan’ın uçarılığından hoşlanmayacaktır. Her ne kadar ikisi de anlaşmaya açık olduklarında birliktelikleri devam edebilse de ortak nokta bulmaları epey zordur.

Aslan – Aslan uyumu: İki Aslan pek çok açıdan şahane olabilir. Övgü ve hayranlık hususunda almak kadar vermeyi de öğrenebilirseler oldukça eğlenceli ve sevgi dolu bir birliktelik olabilir.

ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (6)-1

Kova – Aslan uyumu: Her ikisinin de büyük hayalleri vardır ve hayattan büyük şeyler beklerler. Bununla birlikte meselelere yaklaşımları epey farklıdır. İçten, insancıl Kova, Aslan’ın benmerkezci tavırlarından hoşlanmayacaktır. İlgi odağı olmayı seven Aslan da Kova’nın zaman zaman uzaklaşma eğilimini sevmeyecektir. Yine de geçinmeye meyillilerse farklılıklarının işe yaramasını da sağlayabilirler.

Aslan – Koç uyumu: Ateş burcu olan Aslan ve Koç ideal eş olurlar. Birlikte yeni projeler başlatma ve zorlukların üstesinden beraber gelebilme yetenekleri onları bir arada tutar. Koç, Aslan’dan üreticilik konusunda pek çok şey öğrenirken, Aslan da Koç’un entelektüel birikiminden faydalanır. Ne var ki, her ikisi de her zaman bir numara olmak istediğinden, egolarını kontrol altında tutmayı öğrenmeleri gerekir. En iyi arkadaş olma potansiyelleri de yüksektir.

Aslan – Boğa uyumu: Aslan da Boğa da oldukça sabit karaktere ve tutarlı yaşam tarzına sahiptir. Bu özellikleri, onları çok iyi bir çift yapabileceği gibi, kısa sürede büyük sorunlara da yol açabilir. Aslan ve Boğa’nın anlaşabilmesi

için pek çok konuda fedakarlıkta bulunmaları gerekir. Ancak ortak paydada buluşup sorunları çözmek için adım atarlarsa, yıllarca sürecek bir beraberlikleri olabilir.

ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (5)-1

Aslan – İkizler uyumu: Aslan ve İkizler bir araya geldiğinde, her ikisi de dramadan ve skandallardan keyif aldıkları için, dedikodu seansları asla bitmez. Daha derin ve ruhani bir açıdan bakılacak olursa, birbirlerine destek

olabilecekleri derin sohbetlere girmekten de çekinmezler. İkizler, Aslan için en uyumlu burçlardan biridir.

Aslan – Yengeç uyumu: Gökyüzünde yan yana duran Yengeç ve Aslan, bir arada olmaktan keyif alırlar. Ne var ki, ateş burcu olan Aslan’ın agresif tavırları, Yengeç’in duygusal yanını zadeleyebilir. Duygusal olarak orta noktada buluşmayı başarabilirlerse, ilişkilerini sürdürmeleri mümkün olacaktır. Ancak bunun zaman ve sabır gerektireceğinin de bilincinde olmaları gerekir.

Rüyada insan cildi görmek, rüyada cilt hastalıkları ne anlama gelir? Rüyada insan cildi görmek, rüyada cilt hastalıkları ne anlama gelir?

Aslan – Aslan uyumu: İki Aslan bir araya geldiğinde, dramalar had saƌada olacaktır. Eğer iki taraf da birbiriyle olmak, beraber gelişmek ve değişmek konusunda istekli olursa; büyük bir aşk doğması da mümkündür. Bu ilişkinin devam edebilmesi için gerekli anahtar kelimeler özveri ve olgunluktur.

ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (3)-1

Aslan – Başak uyumu: Bu iki komşu burç çoğu zaman ilişki kurmakta zorlanmazlar. Başak burcu bir adım geri atarak Aslan’ın dramalarına alan açabilir. Diğer yandan olaylara pragmatik olmasıyla da tanınan Başak, bu yaklaşımıyla Aslan’ı dizginlemeyi başarabilir. Aslan, Başak’ın nazik ve sabırlı tavrına hayran olurken, bu davranışlarına sonsuz bir sadakatle karşılık vermeyi ihmal etmez. Aslan’ın Başak’a her durumda güvenebileceğini bilmesi de bu ilişkinin devamlılığını sağlar.

Aslan – Terazi uyumu:  Aslan ve Terazi harika bir ikilidir. Terazi’nin barışçıl ve diplomatik yapısı, Aslan’ın ipleri eline almasına izin verir ve destekleyici rolüyle Aslan’ın liderliğine ayak uydurur. Aslan ise, Terazi’nin hayatı boyunca aradığı sadık eş olmak için harika bir adaydır. Zorluklara karşı beraber mücadele etme güçleri, bu ikiliyi bir arada tutar.

Aslan – Akrep uyumu: Sabit burçlar olan Aslan ve Akrep, her ne kadar birbirlerini çok sevmeseler de bir araya gelmekten çekinmezler. İkisi de birbirinin sağlam, güvenilir ve sert duruşuna çekilir. Birbirleriyle her konuda

çelişirler; Aslan sadakat, güven ve gerçeği ararken, Akrep’in daha gizli ve sezgisel bir yaklaşımı vardır. Akrep’in mahremiyet ihtiyacı, Aslan’ın sosyalleşme isteğiyle de çatışır.

 ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (2)-1

Aslan – Yay uyumu: Bu iki ateş burcu bir araya geldiğince, olabileceklerin sınırı yoktur. Yay maceracıdır ve her zaman iyi vakit geçirmenin peşindedir. Aslan ise hayatı bir parti havasında yaşamayı sever. Bu nedenle Aslan ve Yay bir araya geldiğinde hızlıca sağlam bir arkadaşlık ya da ilişki kurabilirler. Birlikte harika zaman geçirmekle kalmayıp, birbirlerini geliştireceklerdir de.

Aslan – Oğlak uyumu: Aslan ve Oğlak, bir araya gelmesi zor bir ikilidir. İşkolik Oğlak, Aslan’ın ilgi ihtiyacını karşılamakta zorlanabilir. Oğlak’a göre başarı çoğu zaman yapılan işle ölçülürken, Aslan kaynaklarını doğru şekilde

kullanmayı önceliklendirir. Birbirleri hakkındaki negatif düşüncelerini bir kenara koymayı başarabilirlerse, anlaşmaları mümkün olabilir.

 

Aslan – Kova uyumu: Aslan ve Kova, zıtlıkların harika sonuçlar doğurabileceğinin kanıtı bir ikilidir. Aslan açık kirli kalabildiği ve sabit doğasının duygularını kontrol etmesine izin vermediği sürece, gayet iyi anlaşabilirler. Kova, yeterince fedakar olup Aslan’ın ön plana çıkmasına izin verebilirse, problem yaşamayacaklardır.

ASLAN BURÇLAR ASTROLOJİ (1)-1

Aslan – Balık uyumu: Aslan ve Balık oldukça ilginç bir ikili olabilirler. Aslan, Balık’ın mistik doğasından etkilenir ve rehberliğine ihtiyaç duyar. Balık ise Aslan’ın en iyi versiyonuna ulaşabilmesi için onu desteklemekten çekinmez. Diğer yandan Aslan da Balık’ı her konuda motive etmeyi başarır. Balık, Aslan’dan aldığı güçle yeni projelere başlayabilir, inisiyatif alabilir ve yeni adımlar atabilir. Yaşanabilecek tek sorun, Aslan’ın hızlı tavırları ile Balık’ın ağırkanlılığının çatışması olacaktır.

 Sıradaki yazımızda Aslan burcu özelliklerini paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

aslan burçlar astroloji (6)

Astroloji ve burçlar sayfamız için TIKLAYINIZ

Editör: AYHAN BAYRAKTAR