Artvin'in Sakin Şehir ünvanına sahip Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyü, yağan karla birlikte beyaz bir cennete dönüştü. Ahşap mimarisi, doğal güzellikleri ve zengin kültürüyle ünlü ilçe, kış mevsiminde kartpostallık manzaralar sunarak ziyaretçilerini büyülüyor. Sosyal medya içerik üreticisi Onur Ekin'in drone ile çektiği görüntüler, bu eşsiz güzelliği tüm dünyaya sergiliyor.

Genç Gazete Artvin Şavşat'ta Kış Masalı Kartpostallık Görüntüler

Doğanın Beyaz Örtüsü

Şavşat ilçesinin her mevsimi ayrı bir güzellik sunarken, Meydancık köyü kış aylarında bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Kar yağışıyla birlikte köy, beyaz bir örtüye sarılıyor ve ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Artvin Şavşat'ta Kış Masalı Kartpostallık Görüntülerjpg

Marka Tescilli Şavşat Evleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "geleneksel Şavşat evi" olarak tescillenen ahşap binalar, köyün estetik değerini artırıyor ve görsel bir şölen sunuyor. Her köyde bulunan bu tarihi yapılar, kış mevsiminde beyaz kar örtüsüyle daha da etkileyici bir görünüme kavuşuyor.

Çilek Mobilya’nın çocukları 23 Nisan’ı resimlerle kutladı Çilek Mobilya’nın çocukları 23 Nisan’ı resimlerle kutladı

Sosyal Medya Üzerinden Paylaşılan Eşsiz Güzellik

"Artvin'de bulunan sosyal medya içerik üreticilerinden biriyim. Yaz, kış köyümün ve Artvin'in fotoğraflarını, videolarını çekip takipçilerimle paylaşıyorum. Meydancık köyünde bu yıl kar yağışı yoğun yaşandığı için çok güzel içerikler çıkarıyoruz." 

Kaynak: Abdullah Argun