Artvin Haberleri

Artvin haberleri ve güncel Artvin gelişmeleri, Artvin ile ilgili tüm video, Artvin fotoğrafları ve Artvin haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Artvin'in Borçka ilçesinde yaşanan bu olay, genç bir balıkçının keyifli bir gün geçirme niyetinin, beklenmedik bir tehlikeye dönüşmesini anlatıyor.

3.Sayfa

Artvin’in Arhavi ilçesinde duvarın üzerinden su kanalına düşen şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Artvin’de gazetecilerin taşıyan otomobilin kontrolden çıkarak kayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Türkiye

Artvin'in Sakin Şehir ünvanına sahip Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyü, yağan karla birlikte beyaz bir cennete dönüştü.

Bursa

15 Şubat itibarıyla açıklanan verilere göre, Bursa'da ikamet eden Suriyeli nüfus, Erzurum ve Artvinlilerin sayısını geride bıraktı.

Türkiye

Gürcistan sınırındaki Artvin, Borçka ilçesi, UNESCO koruması altındaki Camili (Macahel) Vadisi'nde çalışan iş makinesi kar altında kaldı.

Gündem

Etkili olan soğuk hava şartları ve yoğun kar yağışı, Ardahan, Ağrı, Van ve Artvin'de birçok ilçede okulların tatil edilmesine neden...

Eğitim

Artvin merkez ve 5 ilçesinde meydana gelen olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün süreyle ara...

Asayiş

Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Karaköy köyü yolunda meydana gelen çığın altında kalan iş makinesi operatörü, yaşam mücadelesini kaybetti.

Asayiş

Artvin’in Murgul ilçesinde iki katlı evin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Siyaset

 Artvin'in Şavşat ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

3.Sayfa

Artvin’de kahreden ölüm: Karne aldığı gün annesiyle birlikte kazada hayatını kaybetti