İNEGÖLLÜ JANDARMA KOMANDA ER MELİH TUNCER

O gün devlet töreni ile son yolculuğuna uğurlanan şehit erin naaşı Elazığ Askeri Hastanesi’nden  İnegöl’e gönderilmiştir.. Cenazenin sabah saatlerinde ilçeye ulaşması beklenmektedir.

şehit_haberi-2

  ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞÖYLEDİR: 

 “Önceki gece Tunceli’de bir grup teröristle sıcak temas sağlayan Komanda birlikleri içinde yer alan İnegöllü Jandarma Komanda Er Melih Tuncer(20) çıkan çatışmada hayatını kaybederek şehit oldu.

“İhracat Rakamları Takdire Şayan” “İhracat Rakamları Takdire Şayan”

      Şehit askerin yaklaşık 2,5 ay Isparta Eğridir’de Jandarma Komanda Er Eğitim Alayı’nda acemi birliğini tamamlamasının ardından 3 ay önce usta birliği olan Tunceli İli  4. Komanda Tugay Komutanlığa dağıtımın yapıldığı öğrenildi.

     Genç askerin şehit düştüğü haberini alan anne Gülten Tuncer, abi Mahir Tuncer, ve kız kardeşleri Merih ve Eda Tuncer yasa boğuldu.

     Şehit askerin Anne Gülten Tuncer’e  13 Ağustos 2005 tarihinde Tunceli’ye giderken, “anneciğim içime doğuyor, ben burada şehit olacağım, sakın ağlama “dediği öğrenildi.Mahir Tuncer’in ayrıca , amcası’nın oğlu olan İrfan Tuncer’e de “abi gidip de dönmemek var, hakkını helal et” dediği bildirildi.

şehit_haberi-3

İŞTE TERÖR OLAYININ AYRINTILARI

Tunceli ili Çıralı kırsalında teröristlerle girilen çatışmada 5 asker şehit oldu 1 asker de yaralandı. Güvenlik güçlerinin pazartesi günü Tunceli'de başlattığı hava destekli operasyon kapsamında yürütülen operasyonlar sürerken, kalabalık bir terörist grup ile güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandı. Çıralı köyü yakınlarında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

şehit_haberi_[1]
ŞEHİT VE YARALILARIN İSİMLERİ
Çatışmada piyade erler Oğuz Balıkçı (Sivas), Melih Tuncer (Bursa-İnegöl), Şener Karadere (Ordu), Erhan Öz (Denizli) ve Halit Toprak (Mardin) şehit oldu. Çatışmada Teğmen Ahmet Şentürk, Uzman Çavuş Hüseyin Durmuş, Onbaşı Hilmi Kılıç ve Er Orhan Çekiç yaralandı. Yaralı askerler Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


 

Editör: AYHAN BAYRAKTAR