İYİ Parti Bursa Adayı CHP’ye Geçti İYİ Parti Bursa Adayı CHP’ye Geçti

İnegöl Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Partili İsmail Karaman'ın sözleri damga vurdu.

Karaman; "Yine bir seçim arifesine girdik. Değerli arkadaşlar bu seçim arifesinde en çok seçimlere giren arkadaşlarınızdan kardeşlerinizden biriyim. Maalesef son zamanlarda rahatsız olduğum bir konu ile alakalı hem ricacı olmaya çalışacağım hem de uyarı yapacağım. Dernek ve köy ziyaretlerinde bazı cümleler bizi rahatsız etmeye başladı. Hem Millet İttifakı için hem de Saadet Partisi için terörizmle ilintili yakıştırmalar yapılıyor. Biz de bunun ses ve görüntü kaydı var. Biz hep birlikte İnegöl'de yaşayan, iyi günde kötü günde bir olan, cenazesinde düğününde birlikte olan insanlarız. Birlik beraberlik içinde yaşamayı şiar edindik. Hiçbir arkadaşımız teröristin düğününe gitmez, cenazesine gitmez. Hasta olursa onu ziyaret etmez. Bu tür söylemlerden uzaklaşarak seviyeli karakterli İnegöl insanına yaraşır bir seçim atmosferini yaşayalım. Ondan sonra da yine birlikte burada olacağız. İnegöl için hep beraber yine çalışacağız. Seçimlerimizin güzel atmosfer içerisinde geçmesi temennisiyle seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban da genel siyaset ile yerel siyasetin birbirinden ayrılması gerektiğini kaydederken; hiçbir yerde bu tarz bir söylemde bulunmadıklarını belirtti.