Dünyanın en büyük e-ticaret firmalarından Amazon, gıda ve perakende, bulut bilişim ve yapay zekanın yanında Prime Video hizmeti ile sinema sektöründe de faaliyet gösteriyor. Bu servis ile yüzlerce dizi ve filmi kullanıcılara sunan şirket, daha az para ödemek isteyenler için reklamlı planı devreye aldı. Peki Amazon Prime Video reklamlı abonelik fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar…

Amazon Prime Video reklamlı abonelik fiyatı ne kadar?

Son yıllarda dijital akış platformu sağlayıcıları, daha fazla abone kazanabilmek için daha düşük fiyata sahip reklam gösterimli planlar sunuyor. Netflix‘in başlatmasıyla çok konuşulmaya başlanan bu abonelik için türü için Amazon da benzer bir attım attı.

Amazon, yılbaşında duyurduğu reklamlı Prime Video abonelik planını bugün itibariyle ABD için kullanıma sundu. Şirketin paylaştığı bilgilere göre mevcut olarak aylık 14,99 dolarlık plana abone olanlar artık reklamları görmeye başlayacak.

Amazon Prime Video Için Reklamlı Abonelik Planı Sunuldu!

Reklamları görmek istemeyenler ise ek olarak aylık 2,99 dolar ödemek zorunda kalacak. Yani reklamsız bir deneyim için toplam abonelik ücreti aylık 18 dolara kadar yaklaşacak.

  • Prime Video – Reklamlı: 14,99 dolar
  • Prime Video – Reklamsız: 17,98 dolar

Prime Video reklamlı abonelik planının Türkiye’de sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Bu noktada pek de beklenti olmadığını belirtmek gerekiyor. Zira şirket, Prime aboneliğini ülkemizde 39 TL karşılığında sunuyor. Bu da döviz cinsinden 1,50 dolara tekabül ediyor.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Daha önce Netflix, Hulu, Disney+, HBO Max ve Paramount+ gibi platformlar da ucuz abonelik katmanlarıyla reklam göstermeye başlamıştı. Bugün itibariyle Amazon da bu şirketler arasına adını yazdırmış oldu.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK