CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Boğazköy ve Sungurpaşa köylerine ziyaretlerde bulundu. Köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan ve ekibi, köylülerin hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı gibi sorunlarını dinleyerek seçim projeleri hakkında bilgi verdi.

Ali Doğan, ziyaretlerde özellikle Boğazköy çevresinde planladıkları çevre düzenleme projesini anlattı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İnegöl Belediye Başkanlığı'nı kazanmaları durumunda hayata geçirmeyi planladıkları projenin, bölgeye değer katacağını vurguladı.

Doğan, ”Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve İnegöl Belediye Başkanlığını kazanmamız durumunda bu bölgenin değerine değer ve anlam katacak bir projemiz var. Boğazköy Barajı çevre düzenlemesi projesi. Bu proje ile halen vatandaşlarca piknik alanı ve balık tutma alanı olarak kullanılan baraj kıyılarını düzenleyerek kapsamlı doğal bir yaşam alanı haline getireceğiz. Bu düzenlemeyle piknik alanları,aynı zamanda balık tutulabilecek,çadır kamp ve karavan kamp yerlerinin de olduğu yeşilin ve suyun güzelliğin birleştiği  mükemmel planlı bir projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. İnsanları stresli iş ortamında ve şehir gürültüsünden uzaklaştırarak dinlenmelerini sağlayacak Ormanya projemizin yanında diğer önemli projelerimizden biride bu projedir. Bu iki proje İnegöl’ü Türkiye nin doğal yaşam alanları anlamında önemli yerlere getirecek projelerdir. İnegöl'ü  iç turizmin merkezi yapacak projeleridir. İnegöl'e artı değer katacak İnegöl'ü her anlamda canlandıracak yatırımlardır” dedi.

İnegöl Oylat Cam Teras Orman Parkı Yıllık 52 Bin TL'ye Kiraya Verilecek İnegöl Oylat Cam Teras Orman Parkı Yıllık 52 Bin TL'ye Kiraya Verilecek

Doğan, Ormanya projesiyle birlikte bu projenin, İnegöl'ü Türkiye'nin doğal yaşam alanları açısından önemli bir merkez haline getireceğini ve iç turizmi canlandıracağını belirtti. İki projenin İnegöl'e artı değer katacağını ve şehri her anlamda canlandıracak önemli yatırımlar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Tuncay Şentürk