ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR
Kahvaltı sonrası açıklama yapan Başkan Aktaş;
"Bugün sizi Yenice Köy Mahallesindeki Hasbahçe tesislerinde sizi ağırlayalım istedik. Arkadaşlar yarın önemli bir maçınız var. İşlerimden dolayı ben maçta olamayacağım. Kastamonulular maçı önemsiyor. 2.Lige yeni çıktılar. Şehir olarak da bayağı havaya da girmişler.
ŞANSIZ PUANLAR KAYBETTİK
8-9 maçlık periyotta şuana kadar başarılı olamadılar ama nihayetinde başarılı olmak istiyorlar. Ama İnegölspor'un da buna ihtiyacı var. Aslında iyi de gidiyorduk ama çok şanssız puanlar kaybettik. Ben geçen hafta Karşıyaka maçında vardım. Harika top oynadınız çok güzeldi. Ama 5-6 dakikada film hemen değişiverdi.
FUTBOL 90 DAKİKA
Futbol sonuçta 90 dakika. Çok rahat yenebileceğimiz bir maçta 2 puan gitti. İnşallah bu 2 puanı aramayız. Ligin sonlarında 1 puanların 2 puanların önemi çok oluyor. Buradaki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz hatırlıyorlardır. Geçen seneki Eyüp maçının da bunu yaşadık" dedi.
GRUPTAN ÇIKABİLİRİZ
"Her maç önemli" diyen Aktaş;
"Cumartesi Kastamonu ve Çarşamba günkü Gümüşhane maçı çok önemli. Hedefe oynayan takımlar açısından bu tip maçlar daha önemli. 2 maçta 6 puan bana göre fotoğrafı ciddi değiştirir. Arkadaşlar artık mazeret yok. Bana göre artık ağırlığımızı tamamen koymamız lazım.
ÖZEL BİR TAKIMIZ
Herkes İnegölspor'la oynarken işe daha özel bakıyor. Çünkü İnegölspor'un son 5-6 yıllık periyoduna bakarsanız içinde 1 tane şampiyonluk var. Veya finalde kaçırılmış, Play-Off'ta kaçırılmış şeyler var. En azından 2011 yılından itibaren İnegölspor'da sıradan başarı yok.
GRUPLARA KALAN TAKIMA TEBRİK
Bu arada tebrik ediyorum. Çok iyi bir iş çıkartarak kupada gruplara kaldınız. Önceliğimiz değil ama neden ilk 2 olmasın. Olur mu? Olabilir. Baktığımızda takımlar bir Fenerbahçe, Galatasaray düzeyinde takımlar çıkmadı.
1 LİG'DE OLMALIYIZ
Tabi öncelikli hedef bu değil tabi. İnegölspor olarak küçük mutluluklarla avunacak pozisyonda değiliz. Bizim daha iyi başarılara ihtiyacımız var. Bunun adı da 1.Lig. Bunu herkeste biliyor. Bu yolda hepinize tekrar başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kulüp Başkanı Timur Erezsarı da Onursal Başkan Alinur Aktaş'a kendilerini ağırladığı için teşekkür etti.

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı