AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı sosyal işler başkanlığının planladığı program çerçevesinde Yenişehir ilçe teşkilatı ziyaret edilmişti. Önceki gün Yenişehir ilçe teşkilatı tarafından iade-i ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyeleri yer aldılar. Yenişehir ilçe teşkilatını AK Parti ilçe başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İADE-İ ZİYARET

İnegöl ilçe teşkilatının misafirperverliğine teşekkür eden Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil konuşmasında;

"Öncelikle bizleri karşılayan, misafir eden başta ilçe başkanım Adem Demirel'e ve yönetim kurulu arkadaşlara çok teşekkür ederim. İnegöl teşkilatı bizleri ziyaret ettiler, bizler de iade-i ziyarette bulunuyoruz.

Teşkilatların birbirlerini tanımaları kaynaşmaları çok önemli. Bir bütün halinde hareket etmek başarının bence en önemli anahtarıdır. İnegöl sosyal işler başkanlığı teşkilatların kaynaşması tanışması adına bir program planladı.

İlk ziyaretlerini de bizlere yaptılar. Biz de Yenişehir teşkilatı olarak bu projeyi yapmak istiyoruz. Bursa olarak bir bütünsek birbirimizi de çok iyi tanımalıyız. Bu konuda önderlik yapan İnegöl sosyal işler başkanlığını tebrik ediyorum." dedi.

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise şunları söyledi:

"Yenişehir teşkilatına hoş geldiniz diyorum. Geçtiğimiz ay kendilerini ziyaret etmiştik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Tekrar teşekkür etmek istiyorum. AK Parti Bursa teşkilatları bir bütün halinde hareket ederek çalışmalarına devam ediyor. Genel Merkezimizin ve Bursa İl Başkanlığı'mızın önderliğinde çalışıyoruz.

Kısacası biz bir aileyiz ve aile bireyleri birbirlerine yakın olmalılar. Türkiye zor günlerden her geçen an, bedeller ödese de kurtulmaya devam ediyor. İnşallah devlet, millet olarak güzel günlere çok yakında kavuşacağız. Her fırsatta söylüyoruz, birlik beraberlik bütün zorlukların daha kolay aşılmasını sağlıyor.

Görülüyor ki ülkemizin birliğine ve beraberliğine dinamit koymaya çalışanlar var, fırsat vermeyeceğiz ne şartlar altında olursa olsun amellerine ulaşmalarını engelleyeceğiz. Yenişehir ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum"

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

Ziyaretin sonunda Yenişehir ilçe teşkilatına duvar saati hediye edildi.