İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım” İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemleriyle dikkat çekti. Çelik, "Sözlerini kınıyoruz. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki Saldırı Girişimi ve Terörle Mücadele

chp-5

Ankara'da yaşanan son saldırı girişimi hakkında da konuşan Çelik, terörle mücadele konusunda kararlılık mesajı verdi. "Terörle mücadele katlanarak sürecek." açıklamasında bulundu.

Azerbaycan-İspanya Görüşmesi Hakkında

Azerbaycan'ın, Türkiye'nin katılım şartının kabul edilmemesi üzerine İspanya'da yapılacak görüşmeye katılmama kararını değerlendiren Çelik, "Aliyev'in kararını takdir ediyoruz." şeklinde bir yorumda bulundu.

7 Ekim Kongre Hazırlıkları

Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezinde gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ekim Cumartesi yapılacak kongre için yoğun bir hazırlık içinde olduğunu belirtti. Kongrenin Ankara Arena'da gerçekleşeceğini ve tüm vatandaşların kongreye davetli olduğunu ifade etti.