KENT KONSEYİ AİLEYE AĞIRLIK VERİYOR

Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu, ilk seminer çalışmasını Cerrah Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Beş gün, saat 19.30 ile 21.30 arası planlanan seminer çalışması, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin'in açılış konuşması ile başladı.

Ailenin bir toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Zengin; sağlıklı toplumu oluşturmanın yolu ailenin her ferdinin ailedeki görev ve sorumluluklarını yerine getirmesi ile olacağını söyledi. Bu kapsamda Kent Konseyi olarakAile Temelli Toplum Çalışma Grubu'nun ilçe genelinde seminer çalışmaları planladığını belirtti. Çalışmaların planlamasında ve uygulamaya konulmasında görev alan Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Başkanı Bahriye Ögcem'e, birimim üyelerine, seminerde görev alanlara, katkısı sağlayanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Seminere ilgi yoğun oldu. Beş gün boyunca solunu dolduran katılımcılar, sunumları ilgi ile takip ettiler.

Ramazan'da makyaj, saç bakımı ve ağda orucu bozar mı? Ramazan'da makyaj, saç bakımı ve ağda orucu bozar mı?

Ailede sevgi, saygı, mahremiyet, sorumluluk, iletişim ve bağımlılık konularını ele alan seminer çalışmalarının son gününde;Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Zengin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Başkan'ı Bahriye Ögcem ve üyeleri ile okul müdürleri katıldı.

DEVAMI GELECEK

Seminere katılanlar, Cerrah'ta bu çalışmanın yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Sunumlardan çok faydalandıklarını, anlatılan birçok konunun ailelerinde zaman zaman yaşandığını, şimdi bu durumlarda nasıl davranacakları konusunda bilgi sahibi olduklarını söylediler. Katkısı olanlara teşekkür ettiler.

Aile Temelli Toplum Çalışma Grubu Başkan'ı Seminer Planlamasında görev alan ve bu seminere katılan Cerrah halkına, Cerrah İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğüne ve Rehber Öğretmenine teşekkür etti. Çalışmaların İnegöl'ün çeşitli mahallelerinde imkanlar çerçevesinde devam ettirileceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı OğuzhanUslu, Bu çalışmanın çok önemli olduğunu, kendilerinin de sunumlardan faydalandığını belirtti. Özellikle ailede sevginin yaşatılmasına vurgu yaptı. Katkı sağlayanlara teşekkür etti. İlerleyen yaşına rağmen seminerlere her gün katılan Müzeyyen Teyzenin Katılım Belgesini verdi.Tüm katılımcılara katılım belgesi verilerek program tamamlandı.