Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında bir otomobil ikiye bölündü. 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bu acı olay şehri yasa boğdu.

kaza 18 (2)

Kaza Gecesi Yaşanan Dehşet Anları

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi Kozan Caddesi, dün gece saat 00:30 sıralarında korkunç bir trafik kazasına sahne oldu. Kontrolden çıkan 33 N 2260 plakalı TOFAŞ marka otomobil, refüjdeki ağaçlara çarparak adeta paramparça oldu.

Yeşilay kamp liderlerini arıyor Yeşilay kamp liderlerini arıyor

kaza 18 (3)

Kazanın Detayları ve Kurbanlar

Kaza sonucunda otomobilde bulunan 5 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, Enes Tatar, kardeşi Emin Tatar ve İbrahim Özdemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Ahmet Özdemir ve Semih Yıldırım ise hemen hastaneye kaldırıldı.

kaza 18 (4)

Olay Yerindeki Acil Müdahale ve Soruşturma

Kaza bölgesi, polis ekiplerinin incelemeleri için trafiğe kapatıldı. Cenazeler, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna taşındı. Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair soruşturma başlattı.

kaza 18 (5)

"Bu trajik olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Tüm sürücüler, trafik kurallarına uymalı ve dikkatli olmalıdır."
kaza 18 (6)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR