Adana'da Seyhan ve Çukurova Belediyelerine şafak vakti gerçekleşen rüşvet operasyonuyla gündem sarsıldı. Peki, kimler gözaltına alındı?

Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu

Adana'nın Seyhan ve Çukurova ilçelerinde belediye binalarına ve yetkililerin evlerine şafak vakti düzenlenen rüşvet ve imar yolsuzluğu operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

61 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı

Operasyonun Detayları

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon, Seyhan ve Çukurova Belediyeleri hakkında yürütülen rüşvet ve imar yolsuzluğu soruşturması çerçevesinde gerçekleşti. Operasyon kapsamında 61 kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

Gözaltına Alınanlar Arasında Yetkililer de Var

Operasyon sırasında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre; gözaltına alınanlar arasında Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürü, mimarlar ve Çukurova Eski Belediye Başkan Yardımcısı gibi üst düzey yetkililerin de olduğu belirtildi.

"Ekiplerin belediye binalarındaki araması devam ediyor."

Şafak vakti yapılan operasyon sonrasında, gözaltına alınan kişiler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Olayın şoku yaşayan Adanalılar, belediye binalarının önünde bekleyişini sürdürüyor.

Editör: Fırat Çelik