Şehremini Mahallesi'nde yer alan bir apartmanda meydana gelen olay, apartman sakinlerinin kötü kokular üzerine polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, 7 yaşındaki Servet Nabıev'in cansız bedeniyle karşılaştı. Annesiyle yaşayan küçük Servet'in ölümü, komşuları ve toplumu derinden üzdü.

Bakımsızlık İddiaları ve Toplumsal Tepkiler

Apartman sakinleri, küçük çocuğun bakımsızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia ediyor. Bu iddialar, toplumsal bakımdan ihmal ve çocuk bakımı sorunlarına dikkat çekiyor.

evde olu (2)

Polis Soruşturması ve Annenin Durumu

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden Servet Nabıev'in annesi, ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma, çocuğun ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesine odaklanıyor.

Çocukların korunması ve bakımı konusunda toplumun daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan bir apartman sakini, "Bu, hepimizin sorumluluğu" dedi.

Olayın ardından Nabıev'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu trajik olay, toplumda çocukların korunması ve bakımları konusunda yeni tartışmalar başlattı.

evde olu (1)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

Nestle, 2 Milyon Maden Suyu Şişesini İmha Etti! Sebebini Duyunca Şok Olacaksınız! Nestle, 2 Milyon Maden Suyu Şişesini İmha Etti! Sebebini Duyunca Şok Olacaksınız!

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR