Dolar kurundaki artış ve akaryakıt fiyatlarının sürekli artmasından dolayı birçok şehirde 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma hizmeti sona erdirilmişti.
 
İnegöl’de de bu hizmetin sona erdiği söylemleri üzerine İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram açıklama yaptı.

İbrahim Bayram yaptığı açıklamada “Bazı illerimiz de  65 yaş üstü ücretsiz ulaşımın kalkmasıyla birlikte,  Bursa ve İnegöl için de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı, devam mı? soruları hız kazandı. Tarafımıza gelen bu sorular nedeniyle İNULAŞ olarak bir açıklama yapmamız şart olmuştur.
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARŞILIYOR
"Bursa Büyükşehir sınırları içerisinde ve İnegöl’de  65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma hakkının iptali söz konusu değildir. Bursa Büyükşehir Belediyesi  65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçiş hakkını karşılamaya devam etmektedir."

İnegölspor Maçından Sonra Kan Aktı! 1 Futbolcu ve 1 Taraftar Yaralandı İnegölspor Maçından Sonra Kan Aktı! 1 Futbolcu ve 1 Taraftar Yaralandı

32735_MTY0MjAxMG_4
 
İPTAL SÖZ KONUSU DEĞİL
“İnegöl’de 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma devam etmektedir. 65 yaşını ay ve gün olarak dolduran her Türk vatandaşı, bu haktan yararlanabilmektedir.  Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızın çıkarmış oldukları kartlarına senelik vize yaptırmalarına da gerek yoktur. İlk başvuruda almış oldukları kartların süresi ömür boyudur bu konunun da önem arz ettiğini düşünerek hatırlatılmasın da fayda görüyorum. Sözün kısası 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın ücretsiz biniş kartlarının iptali kesinlikle söz konusu değildir ücretsiz taşımaları devam etmektedir”

İNEGÖL HABERLERİ

Editör: Umut Gökdaş