Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde balıkçılık yapan altı kişi, Yedigöl Barajı'nda gerçekleştirdikleri mücadelede 2 metre 20 santim uzunluğunda ve 148 kilogram ağırlığındaki dev yayın balığını yakaladı. Balık, kilogram başına 250 TL'den satışa çıkarılacak, ilçe halkı ise bu devasa balıkla hatıra fotoğrafı çektirdi.

6 Balıkçı dev yayın balığı yakaladı

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi Sallandı: 2 Metrelik Dev Yayın Balığıyla Unutulmaz Anılar

Balıkçı Ali Dağlı liderliğindeki ekip, Yedigöl Barajı'nda kurdukları ağda beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. 2 metre 20 santim uzunluğunda ve 148 kilogram ağırlığındaki dev yayın balığı, altı kişilik ekibin güçlü çabaları sonucunda yakalandı.

Balıkçıların Zaferi: 148 Kilogramlık Dev Yayın Balığı, Yedigöl Barajı'ndan Çıktı

Balıkçı Ali Dağlı, yakalanan dev balığı bir süre iş yerinde sergiledi. İlçe halkı, meraklı gözlerle balığı inceledi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Balık, toplamda 37 bin TL değerindeydi ve kilogram fiyatı 250 TL olarak belirlendi.

Düziçi İlçesi'nde Rekor Kırıldı: Yedigöl Barajı'nda Dev Yayın Balığı Avı Heyecanı

Balıkçı Dağlı, balığın yakalanma sürecini şu şekilde anlattı: "Ağı akşam saatlerinde serdik, sabah gittiğimizde ağda bir ağırlık hissettik. Ağı çekerken 5-6 kişi zor çektik, tekneye balığı canlı olduğu için baya uğraştırdı, ama sonunda balığımızı aldık. Bunu vatandaşlarımız parçalayarak kilosunu 250 Türk Lirasından satacağız."

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı

Düziçi'nin Sürprizi: 2 Metrelik Dev Yayın Balığıyla Balıkçılıkta Unutulmaz Anlar

Dev yayın balığı, bölge halkı için unutulmaz bir deneyim olurken, satışı gerçekleştirilen kilogram fiyatıyla da ilgi çekmeye devam ediyor.

Editör: İHSAN KURAN