Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, 49 ilde tefecilik, dolandırıcılık ve mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Samsun’da yürütülen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Emniyet birimlerinin ülke genelinde mali suçlarla mücadele kapsamında düzenlediği geniş çaplı operasyona Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı. Operasyon kapsamında Samsun’da 3 kişi hakkında işlem başlatıldı.

3 ilde ‘Maydonoz Döner’ operasyonu; 23 gözaltı
3 ilde ‘Maydonoz Döner’ operasyonu; 23 gözaltı
İçeriği Görüntüle

Şüphelilerden birinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu tespit edilirken, 2 kişi KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tefecilik, dolandırıcılık ve mali suç faaliyetlerine karşı yürütülen bu operasyonla birlikte, benzer suçlara karışan şüphelilerin adalete teslim edilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA