Bursa'nın tarihî topraklarında, Işıklar Askeri Lisesi'nin 1983 yılı mezunları, geçmişin izlerini taşıyan anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi. Bu özel gün, birçok duyguyu yeniden yaşamalarına vesile oldu.

1983 mezunları, dört yıl boyunca beraber eğitim aldıkları bu özel okulun içtima alanında, aileleriyle birlikte bir araya geldi. Buluşmanın başlangıcında, yıllar sonra tekrar yoklama alındı, saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu. Bu duygusal anların ardından, mezunlar okullarının marşını coşkuyla seslendirdi.

Bursa'da Tarımın Geleceği Gençlerin Elinde! 2023 Yılında İstihdam 171 Bin Kişi Azaldı Bursa'da Tarımın Geleceği Gençlerin Elinde! 2023 Yılında İstihdam 171 Bin Kişi Azaldı

AW060647_03

Emekli Tuğgeneral'den Duygusal Konuşma

Emekli Tuğgeneral Hakan Yiğittürk: "40 yıl önce farklı köylerden ve şehirlerden gelerek Işıklar Askeri Lisesi'nde eğitim aldık. Hepimiz birbirimizin kardeşi olduk. Zorlu günlerde birbirimize destek olduk, birbirimizi koruduk ve gözetledik. Mezunların eşleri ve çocukları da bu yolculukta bize büyük destek oldular."

Anılar Canlandı, Dostluklar Tazelendi

Öğrencilik yıllarının hatırasına uygun bir şekilde, mezunlar okulun yemekhanesinde keyifli bir akşam yemeği yedi. Yemek sonrasında ise okulun farklı köşelerini ziyaret ederek, eski günlerini anımsayıp, nostaljik anılarını tazelediler.

Editör: Umut Gökdaş