Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 3 milyar 345 milyon TL borcu olduğu açıklandı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 3 milyar 345 milyon TL borcu olduğu açıklandı

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bu günlerde sivil toplum örgütlerinin iftar programları devam ediyor. Tahta köprü mahalle sakinleri tarafından düzenlenen ve bu yıl 5.kez düzenlenen geleneksel program mahalle meydanında gerçekleşti. İl ve ilçe protokolünden katılım sağladığı iftar programına yaklaşık 2000 davetli katıldı. Program sonrası açıklama yapan Tahta köprü mahalle muhtarı ve organizasyon sorumlusu Erdoğan Alp önce davetlerine katılan konuklara teşekkür ederek millet olarak son zamanlarda yaşanılan sıkıntılara karşı bu tür birlik beraberlik programlarının önemine dikkat çekerken maalesef ülke olarak başta deprem olmak üzere yaşadığımız bazı zor durumları ülke genelinde el birliği ile aşarak ne kadar büyük ve tarihi bir geleneği olan coğrafyanın sahibi olduğumuzu dosta düşmana gösterdik.

Bu bağlamda içinde bulunduğumuz ramazan ayında bu yıl azda olsa buruk bir şekilde idrak ettik. Bu vesile ile yaşadığımız deprem felaketinde vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerken yakınlarına başsağlığı tedavisi sürenlere Allah’tan şifa dileriz dedi. Muhtar Alp ayrıca programa katılan herkese teşekkür ederek umarız önümüzdeki ramazan ayında da tekrar birlikte bu güzel ortamda iftar sofrasında birlikte oluruz diyerek sözlerini noktaladı.