Öğrencinin "Hippolu Augustinus’un Tanrı Devleti Adlı Eserinde Devlet Düşüncesi" başlıklı makalesi, saygın Bozok Sosyal Bilimler Dergisi tarafından kabul edildi. Peki, bu genç yetenek bu başarıya nasıl ulaştı?

Yolculuk Nerede Başladı?

Kendi Çabası ve Öğretmen Desteği

Ali Kurnaz'ın bu önemli başarısı, yaz tatilinde kendi çabalarıyla ve Felsefe Grubu Öğretmeni Pınar Yıldız'ın rehberliğinde yazdığı makale ile gerçekleşti. Makale, felsefe alanında değerli bir araştırma olarak kabul gördü.

Okul ve İlçe Düzeyinde Takdir

Okul Müdürü Cavit Yakşı öğrencileri Ali Kurnaz ile gurur duyduklarını açıkladı. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Kurnaz'ı makamında ağırlayarak bu başarısını özel olarak tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Alireisoğlu, genç yazarı, okul müdürü Cavit Yakşi ve Felsefe Öğretmeni Pınar Yıldız ile birlikte makamında ağırlayarak başarılarının devamını diledi.

Genç Gazete 16 Yaşında Bir Gençten Akademik Dünyada Dev Adım İnegöl Eğitiminin Gururu

Konu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Cavit Yakşi şu açıklamayı yaptı:"Okulumuz 11D sınıfı öğrencilerinden Ali Kurnaz'ın, "Hippolu Augustinus’un Tanrı Devleti Adlı Eserinde Devlet Düşüncesi" adlı makalesi Bozok Sosyal Bilimler Dergisinden kabul aldı. Böylece öğrencimiz  henüz 16 yaşında akademik, Hakemli bir dergide yayım yaparak büyük bir başarı ortaya koydu."

Bu süreçte Felsefe Grubu Öğretmenimiz Pınar Yıldız öğrencimize rehberlik ederek, akademik yayın sürecini öğretmiş ve öğrencimiz tamamen kendi çalışma ve gayreti ile yaz tatilinde başladığı makalesini tamamlamıştır.

Öğrencimizin gösterdiği bu başarıdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet Alireisoğlu, kendisini makamında bizzat tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencimizle gurur duyuyoruz"

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet Alireisoğlu'na gösterdiği hassasiyet ve alaka için teşekkür ederiz. Öğrencimiz Ali Kurnaz'ı bir kez daha buradan tebrik eder, Ali ve tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını temmeni ederiz."

Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği
Cavit Yakşi- Okul Müdürü

Geleceğe Dair Umutlar

Ali Kurnaz'ın bu başarısı, onun gibi genç yeteneklerin akademik dünyada daha fazla yer almasına ilham verecek bir örnek teşkil ediyor. Bu, eğitim alanındaki gençlerin potansiyelini ve yeteneklerini ortaya çıkarmada önemli bir adım olarak görülüyor.

Editör: Özkan Duran