Alkollü sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu başlayan kaza, 3 yaralıya yol açtı. İşte detaylar...

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

İlk Çarpışma Anı

Gece 03.30 sıralarında başlayan kaza, alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle tetiklendi. 34 CVG 730 plakalı aracın, önündeki taksiye çarpmasıyla kaza zinciri başladı.

Genç Gazete 15 Temmuz Köprüsünde Zincirleme Kaza 10 Araç Çarpıştı (3)

Zincirleme Kazanın Gelişimi

İlk çarpışmanın ardından, kazayı izlemek için yavaşlayan araçlar zincirleme reaksiyona neden oldu. Buzlu ve kaygan yolda duramayan araçlar birbirine çarparak durumu daha da kötüleştirdi.

Kurtarma Operasyonu

İtfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak, sıkışan sürücüleri kurtardı ve yaralıları hastaneye sevk etti.

Şırnak'ta rahatsızlanan 20 günlük bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi Şırnak'ta rahatsızlanan 20 günlük bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Genç Gazete 15 Temmuz Köprüsünde Zincirleme Kaza 10 Araç Çarpıştı (2)

Anadolu Yakası'na geçiş yönünde seyreden araçlardan biri yavaşlayarak zincirleme kazaya bakmak istedi. O esnada arkasından gelen araç duramayarak yavaşlayan araca çarptı. Polis ekipleri olay yerinde güvenliği sağlamak için trafiği yavaşlatmaya başladı. Ancak soğuk havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda duramayan 3 araç daha öndeki araçlara çarptı. Zincirleme kazaya karışan ilk 5 aracı izlemek için yavaşlayan 1 sürücünün sebebiyet verdiği kazada 5 araç daha birbirine girdi.
"Polis ekipleri, kazanın ardından çevrede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrol altına aldı." 

Kaza Sonrası Durum

Can kaybının olmadığı kazada, 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan köprü, araçların kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR