Ailesi ile tartıştı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yaşanan trajik bir olay, genç bir kızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Talatpaşa Mahallesi’nde, 14 yaşındaki Elif Naz S., ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından sinir krizi geçirerek rezidansın terasına çıktı.

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (3)

Burada, henüz bilinmeyen bir nedenle 15 katlı binanın terasından aşağıya düştü. Genç kız, metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (2)

Hastanede Hayatını Kaybetti

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri hızla müdahalede bulundu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Elif Naz S., ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (1)

Olay Yerinde İncelemeler Yapıldı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, genç kızın terastan düşmediği, korkuluklardan kendini aşağıya bıraktığı tespit edildi. Yaşanan bu trajik olayın görüntüleri de kameralara yansıdı.

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (6)

“Genç kızın terasta geçirdiği sinir krizi sonrası, kendini korkuluklardan aşağıya bıraktığı anlaşıldı. Olay yerindeki incelemeler ve kamera görüntüleri bu durumu doğruladı.”

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (5)

Olay, mahallede büyük bir şok etkisi yarattı. Polis ekipleri, olayın ardından soruşturma başlattı ve genç kızın neden böyle bir eyleme giriştiğini araştırmaya devam ediyor. Elif Naz S.'nin ailesi ve yakınları ise büyük bir üzüntü içinde.

Gencgazete Kiz Intihar Istanbul (4)

Kaynak: İHA